Per què estudiar tecnologia



Tota la humanitat ha treballat sempre en la cerca d’elements i ferramentes que milloren la nostra qualitat de vida, eixe és l’objectiu de qualsevol procediment o tècnica tecnològica. El procés tecnològic representa l’ordre de passes que segueix la tecnologia per tal de satisfer una necessitat humana. És el camí a seguir des que apareix una necessitat fins a la resolució d’aquesta.


En l’actualitat la societat ha desenvolupat tot tipus de ferramentes i aparels tecnològics que fa pocs anys no érem capaços d’imaginar. La manera en què vivim i treballem canvia continuament i cada vegada més apresa. Es fa imprescindible adaptar-se a un conjunt de noves capacitats i habilitats necessaries per integrar-se en la vida professional, en una societat cada vegada més connectada i en canvi constant.

                         Resultado de imagen de tecnologia eso

A l’hora d’abordar un problema sobre una necessitat sorgida i que ha de resoldre la tecnologia, s'han de tindre en compte diversos aspectes com ara el context, els materials, el temps, els costos econòmics i mediambientals, la comercialització del producte, el seu funcionament, la viabilitat en el mercat a què està destinat i el manteniment a què s’ha de sotmetre. Per tant, resulta imprescindible que els alumnes adquirisquen una completa formació sobre continguts tecnològics, així com que estos guarden una coherència en el temps que dura la seua formació. En definitiva, es tracta de formar persones competents tant en el seu entorn com en les tasques comunes o específiques que puguen desenrotllar per a satisfer qualsevol necessitat que se’ls presente al llarg de la vida.


L’alumnat ha de conèixer i desenvolupar la seua formació en competències tecnològiques i científiques en el ambit curricular tant per la seua inclusió en el món laboral com per la seua adaptació en la vida quotidiana i en la societat. A més a més, el correcte tractament de la competència tecnològica en el sistema educatiu requereix una correcta integració de l’ús de les TIC a les aules

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Conclusions i desitjos

Aquest últim post és per acomiadar-me de tots vosaltres i desitjar que vos haja agradat molt. Per una banda, espere que gràcies als conting...