Atenció a la diversitat i recursos materials

Hui parlarem de dos aspectes molt importants en el treball a l'aula taller:


ATENCIÓ A LA DIVERSITAT

La majoria de les activitats proposades en aquesta unitat poden ser adaptades a qualsevol mena d’alumnat i a ritmes d’aprenentatge diversos, atès que són activitats de caràcter competencial, de tipus molt pràctic i/o de tipus teòric que no requereixen un nivell conceptual exigent. Per tractar la diversitat de manera correcta, el que caldrà, per tant, és adaptar per a cada cas el nivell d’exigència i elaboració de cada activitat. I en alguns casos, si s’escau, eliminar-ne o simplificar-ne algunes. Per aquest motiu es disposa d’un pla individualitzat pels alumnes que el necessitin, i adaptacions curriculars a l’aula en funció de les necessitats.

El projecte “CONSTRUÏM UN SCRABBLE” és una activitat que permet una educació integradora i inclusiva atès que permet desenvolupar i fomentar de manera pràctica destreses, competències, habilitats i actituds positives, valors i normes.

 RECURSOS MATERIALS


·        Projector per reproduir els vídeos:
·        Al Centre d'Ensenyament On Line (CEO) de McGraw-Hill (http://www.mcgraw-hill.es) es poden trobar recursos didàctics útils i de qualitat associats a competències bàsiques i al currículum.
·        Resultarà molt útil i convenient disposar d’eines digitals i equipament informàtic específic, almenys per cada dos alumnes si és possible. Pissarra digital.
·         Un dels recursos didàctics més importants per desenvolupar correctament el projecte “CONSTRUÏM UN SCRABBLE” és disposar d’un espai adequat i amb l’equipament imprescindible, com ara l’aula de tecnologia o un taller, i amb els materials, eines i màquines necessàries per poder desenvolupar i construIr aquest projecte, és a dir: teclats d’ordinador vells (preferiblement dos per equip), cartolines i ferramentes habituals de l’aula taller.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Conclusions i desitjos

Aquest últim post és per acomiadar-me de tots vosaltres i desitjar que vos haja agradat molt. Per una banda, espere que gràcies als conting...