Etapes del procés tecnologic

Continuant amb la nostra programació de tecnologia, hui vos explique com desenvolupe la segona sessió. Espere que vos agrade i que la feu servir.


ETAPES DEL PROCÉS TECNOLOGIC.
Activitats: Joc Passaparaula per aconseguir la motivació de l’alumnat i Classe expositiva amb continguts clau del currículum per construir sabers i competencies.  

          Activitat 1: Joc Passaparaula. Annex I. Realitzarem un joc de passaparaula a la classe per tal que els alumnes adquireixen vocabulari específic de la matèria. Amb l’activitat aconseguirem motivació dels alumnes per la sessió i treballarem tant l’Expressió Oral com la Comprensió escrita. Com també el podeu trobar a la pàgina d'activitats d'aquest blog, vos deixe el enllaç.


          Activitat 2: Explicació del mapa conceptual clau en l’estructura de tecnologia pertanyent al currículum de la matèria i inclòs en la documentació corresponent al Centre d'Ensenyament On Line (CEO) de McGraw-Hill (http://www.mcgraw-hill.es). Lectura dels alumnes de cadascuna de les parts del mapa i explicació pert part del professor de la manera en la qual cal desenvolupar el projecte. (CE, CO i EO)





No hay comentarios:

Publicar un comentario

Conclusions i desitjos

Aquest últim post és per acomiadar-me de tots vosaltres i desitjar que vos haja agradat molt. Per una banda, espere que gràcies als conting...