Comencem amb humor

A partir d'ara compartiré totes les meues sessions i activitats que he preparat per tal d'explicar el primer tema de tecnologia de 1r d'ESO.

Per mi és imprescindible que els xiquets i noies estiguen motivats sempre a classe i per això considere que tant les activitats específiques de motivació, com les altres, ja siguen de construcció de sabers i competències, de síntesi i creació o de reflexió, han de tindre una part motivacional. Naturalment a las d'avaluació és molt més dificil aconseguir-lo.

Així doncs, la meua primera sessió es desenvoluparà de la següent manera:


LA IMPORTÀNCIA DE LA TECNOLOGIA A LA SOCIETAT A LA QUAL VIVIM
Activitats: introducció, motivació i preparació, anàlisi i reflexió.

          Visualització d’un vídeo humorístic sobre la invenció de la roda per captar l’atenció de l’alumnat: (CO). Aquest vídeo, l'he lliurat al nostre propi canal de Youtube una volta editat, per tal d'eliminar la part final, la qual no és apta hui en dia a la nostra societat.



Visualització d’un vídeo pertanyent al projecte realitzat per alumnes de 1r d’ESO de l’escola d’Hortsavinyà i l’institut Tordària de Catalunya, que servirà per introduir la importància dels invents per facilitar la vida quotidiana: (CO)




       Debat: Reflexió comú sobre els conceptes bàsics de la tecnologia, el desenvolupament al llarg de la història i la importància dels invents en la nostra societat. Participació de l’alumnat i el professor, per tal d’afegir els conceptes bàsics del currículum de la matèria (EO i CO). 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Conclusions i desitjos

Aquest últim post és per acomiadar-me de tots vosaltres i desitjar que vos haja agradat molt. Per una banda, espere que gràcies als conting...